Loodgieter Maarssen

Wij verhelpen alle verstoppingen!

Wij staan voor u paraat!

Loodgieter Maarssen

Loodgieter Maarssen? Zit er een verstopping in uw gootsteen, wastafel, wc, of een andere afvoer? Maakt u zich geen zorgen, onze loodgieters kunnen elke verstopping ontstoppen!
Verstoppingen kunnen erg hardnekkig zijn en lastig om zelf te verhelpen, vooral als je niet het juiste gereedschap hebt. Onze vakmannen beschikken over de beste machines waarmee elke verstopping vakkundig en snel opgespoord en verholpen kan worden.

Wij zijn een loodgietersbedrijf dat jarenlange ervaring heeft met het ontstoppen van verstoppingen. Inmiddels hebben wij al duizenden mensen geholpen met hun verstopping. U kunt ons daarnaast bereiken voor het reinigen of inspecteren van de afvoeren of het riool. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het repareren, vervangen of aanleggen van riolen.

Bent u op zoek naar een Loodgieter Maarssen? Maak dan gerust een afspraak met een ervaren vakman van Ontstoppingsdienst Maarssen via 0346 201 767.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsbedrijf Maarssen

Services

Ontstoppingsdienst Maarssen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0346 201 767

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Maarssen. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Maarssen.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

In Maarssen en omstreken

Loodgietersbedrijf Maarssen

Maarssen en omgeving, dat is het gebied waarin Ontstoppingsbedrijf Maarssen werkzaam is. Waar u precies woont maakt ons verder niet uit, wij rekenen geen voorrijkosten!
Heeft u een noodgeval, een spoedklus die per direct verholpen moet worden? Bel dan snel met een collega van Ontstoppingsdienst Maarssen om uw klus te bespreken. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende dag.

In de meeste gevallen kunnen we bij spoedklussen snel ter plaatse zijn. Maak gerust een afspraak met één van onze loodgieters. Wij komen u zo snel mogelijk helpen.

Bent u op zoek naar een loodgieter voor een verstopping? Bel dan gerust voor een afspraak met een collega van Loodgietersbedrijf Maarssen via 0346 201 767.

Maarssen Afvoer Ontstoppen
Loodgieter Maarssen

Jaren Ervaring

Maarssen Loodgietersbedrijf
Riool Ontstoppen Maarssen

Ontstoppen

Ontstoppen Maarssen?

De gootsteen ontstoppen of een verstopt toilet is vaak geen makkelijke klus. Dit zijn vaak diep gelegen rioolverstoppingen die niet zelf op te lossen zijn.

In de badkamer kan een verstopte wastafel of het doucheputje ontstoppen erg vervelend zijn. Dit zijn vaak hardnekkige blokkades van haren, zeepresten, e.d.

Soms is het mogelijk om zelf de verstopping te verhelpen maar bij een verstopping is het verstandig om de afvoer goed door te laten veren of door te laten spuiten met hoge druk. Dan weet u zeker dat u geen last meer heeft van stank of een vervelende verstopping.

Het maakt ons niet uit welke afvoer verstopt zit, of wat de oorzaak is, u kunt rekenen op de hulp van Ontstoppingsdienst Maarssen. Wij hebben een ervaren team ontstoppers die u graag helpen!

Heeft u de hulp nodig van een ervaren loodgieter? Ontstoppen Maarssen staat voor u klaar om u te helpen met uw afvoer- en rioolproblemen!

Riool Ontstoppen Maarssen

Loopt het water slecht weg in één of meerdere afvoeren? Of komt er een vieze stank uit de afvoer? Dan heeft u waarschijnlijk een verstopt riool.

Het maakt niet ons niet uit of u een verstopte wc, een verstopte gootsteen, of een andere verstopte afvoer heeft, wij kunnen uw afvoer en riool ontstoppen zodat het water weer normaal doorloopt en u geen last meer heeft van een vieze rioollucht in huis.

Een rioollucht in huis kan behoorlijk vervelend zijn. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten. Dan wil je natuurlijk dat er zo snel mogelijk iemand langskomt. Op zo’n moment kunt u rekenen op de hulp van onze Loodgieter in Maarssen.

Denkt u last te hebben van een verstopt riool? Maak dan gerust een afspraak via 0346 201 767 met een ervaren ontstopper van Ontstoppingsdienst Maarssen. Bij ons bent u ervan verzekerd dat de verstopping op een effectieve en vakkundige manier wordt opgelost!

Maarssen Riool Ontstopping
Ontstoppen Gootsteen Maarssen
Maarssen Loodgieter
Riool Verstopping Maarssen Camerainspectie

Afvoer verstopt

Afvoer ontstoppen Maarssen

Heeft u een afvoerverstopping? Balen, er zijn niet veel dingen even zo vervelend als een verstopte afvoer. Gelukkig beschikken de ervaren ontstoppers van Ontstoppingsdienst Maarssen over alle benodigde kennis en gereedschap om al uw afvoerproblemen te verhelpen.
Onze loodgieters helpen u graag zodat u kunt doen waar u de tijd voor nodig heeft, en wat u waarschijnlijk leuker vindt om mee bezig te houden. Dan zorgen wij ervoor dat u binnen een mum van tijd de afvoer ontstoppen zodat u er weer gebruik van kunt maken.

Heeft u hulp nodig bij een verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 0346 201 767 en dan helpt onze Loodgieter Maarssen u zo snel mogelijk van uw afvoer verstopping af.

Gootsteen Ontstoppen Maarssen

Heeft u last van een gootsteenverstopping? Of stroomt het water niet zo snel weg als eerst? Dan is het mogelijk dat de sifon verstopt zit maar waarschijnlijk heeft u een rioolverstopping.
Bij een gootsteen raakt de afvoer naar de riolering verstopt door de ophoping van vet, olie, etensresten, en ander vuil wat door de gootsteen gespoeld wordt. Zo’n blokkade wordt hard en dat maakt het gootsteen ontstoppen geen makkelijke klus.

Een sifon ontstoppen is eenvoudig door deze los te halen maar een diep gelegen gootsteen verstopping ontstoppen is vrijwel niet te doen. Dan zijn professionele ontstoppingsmachines nodig die de hele afvoer kunnen veren of reinigen.

Heeft u hulp nodig bij uw verstopte gootsteen? Neem gerust contact op via 0346 201 767 om uw klus te bespreken. Loodgieter Maarssen helpt u graag met uw gootsteen verstopping!

Verstopping Gootsteen Maarssen
Maarssen Ontstoppingdienst
Wc Ontstoppen Maarssen
Riool Verstopping Maarssen

Toilet verstopt

Wc Ontstoppen Maarssen

Heeft u last van een wc verstopping? Dat is niet fijn, vooral niet als de wc daardoor overstroomt! Dan moet er natuurlijk zo snel mogelijk iemand langskomen om de verstopte wc te ontstoppen.
Op zo’n moment kunt u rekenen op de hulp van de loodgieters van Ontstoppingsdienst Maarssen. Als u thuis maar één wc hebt helpen wij u graag zo snel mogelijk met uw verstopte wc ontstoppen. Het is natuurlijk wel zo fijn om uw behoefte te kunnen doen.

Wij begrijpen dit uiteraard en daarom kunt u ons gerust bellen om de wc verstopping met spoed te verhelpen. Bel voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Maarssen via 0346 201 767.

Andere services

Overige werkzaamheden

Naast dat wij verstoppingen in een riool, afvoer, gootsteen of wc ontstoppen, kunt u Loodgietersbedrijf Ontstoppingsbedrijf Maarssen ook bereiken voor andere werkzaamheden.

Rioolinspectie met camera

Aangeraden wordt uw riool en afvoeren eens in de zoveel tijd te laten controleren door een erkend ontstoppingsbedrijf. Onze loodgieters beschikken over de nieuwste rioolcamera, waarmee wij gemakkelijk een kijkje kunnen nemen in uw riool.

De specialistische loodgieters van Ontstoppingsbedrijf Maarssen gaan met een speciale rioolcamera uw riool in. Hiermee gaan wij van binnenuit op zoek naar (beginnende) verstoppingen, leidingbreuken, ingegroeide boomwortels of andere rioolproblemen.

Wilt u uw riool laten inspecteren met een rioolcamera door de vakmannen van Ontstoppingsdienst Maarssen? Neem dan direct contact op met een collega via 0346 201 767.

Verstopping Afvoer Maarssen
Afvoer Ontstopping Maarssen
Loodgieters Maarssen
Maarssen Ontstoppingbedrijf

Reinigen

Riool reiniging

Ontstoppingsbedrijf Maarssen vindt voorkomen beter dan genezen. Daarom raden wij u aan uw riool regelmatig preventief te laten reinigen.

Gemiddeld genomen is een rioolreiniging eens in de vier jaar nodig. Hiermee voorkomt u riool- en afvoerproblemen als verstoppingen, lekkages en stankoverlast.

Met een rioolreiniging van Ontstoppingsbedrijf Maarssen houdt u uw riolering in optimale staat. Hiermee kunt u ongemakken en de daarbij horende kosten voorkomen.

Wilt u een rioolreiniging laten uitvoeren door een loodgieter in Maarssen? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Maarssen via 0346 201 767.

Repareren

Rioolreparatie en vervangingen

Naast het ontstoppen en reinigen van riolen, kunt u Ontstoppingsbedrijf Maarssen ook inschakelen wanneer een riool vervangen of gerepareerd moet worden.

Een riool dat verouderd of verkeerd aangelegd is, heeft een grotere kans op rioolproblemen als verstoppingen. Dit heeft te maken met een slechte doorstroming van water waardoor er ophopingen ontstaan die leiden tot verstoppingen.

Wanneer u te maken krijgt met een scheur in de rioolleiding, is het nodig om uw riool (deels) te vervangen of repareren. Wij hebben veel ervaring met de aanleg van riolering. Wij weten precies hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Moet uw riool gerepareerd of vervangen moet worden? Laat dat dan doen door de gespecialiseerde loodgieters van Ontstoppingsbedrijf Maarssen.

Riool Ontstopping Maarssen
Maarssen Riool Ontstopping
Loodgietersbedrijf Maarssen
Riool Ontstoppingsdienst Maarssen

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Krijgt u het maar niet voor elkaar om zelf uw gootsteen goed te ontstoppen en bent u opzoek naar een professionele ontstoppingsdienst te maarssen? Dan bent u bij Ontstoppingsdienst Maarssen aan het juiste adres!
Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij maken altijd op locatie eerst een prijsopgave. De werkzaamheden worden gestart wanneer we uw goedkeuring hebben.

De prijs die wij vragen hangt af van verschillende dingen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Maarssen via 0346 201 767. Wij staan binnen no-time bij u op de stoep.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Maarssen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Maarssen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0346 201 767

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Maarssen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Maarssen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Maarssen!

Afvoer Ontstoppen Maarssen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Maarssen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Maarssen

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Maarssen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Maarssen

Ontstoppingsdienst Maarssen is al sinds 1992 gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wij kunnen u daarnaast helpen met andere afvoer en riool werkzaamheden.

De werkwijze van Ontstoppingsbedrijf Maarssen is eerlijk en transparant. U ontvangt van ons op locatie een prijsopgave. We starten de werkzaamheden pas op het moment dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo heeft u ook geen vervelende financiële verrassingen.

Ontstoppingsdienst Maarssen helpt u graag bij het ontstoppen van een afvoer of het riool. Daarnaast staan wij graag voor u klaar in het geval van een ander afvoer- of rioolprobleem. Neem gerust contact op via 0346 201 767 om een afspraak te maken.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Maarssen te werk?
Het begint met het maken van een afspraak met Ontstoppingsdienst Maarssen. U kunt telefonisch een afspraak inplannen. Er wordt dan een tijdsblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt.

Tijdens het bezoek onderzoekt onze monteur eerst waar de verstopping zich bevindt en hoe de blokkade het meest effectief verholpen kan worden. Als dit duidelijk is krijgt u een prijsopgave met de verwachte arbeidstijd en benodigde materialen en/of machines.

Een vakman van Ontstoppingsbedrijf Maarssen begint pas met de werkzaamheden nadat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave. Neem gerust contact op via 0346 201 767 als u nog vragen heeft over werkwijze.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Een afspraak is te annuleren door zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsdienst Maarssen via 0346 201 767.
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Als u contact opneemt voor een afspraak wordt er een tijdsblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt. U kunt de monteur binnen dit tijdsblok verwachten.

Als het iets uitloopt bij een eerdere klus, dan belt de monteur u optijd op om u te informeren.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Meestal lukt het onze ontstoppers om een verstopping binnen de eerste 30 minuten te verhelpen. Dit is afhankelijk van de ernst van de verstopping.

De monteur maakt vooraf op locatie een inschatting van de benodigde arbeidstijd. Dit wordt overlegd tijdens het maken van de prijsopgave. Pas zodra u akkoord bent met de prijsopgave, start de monteur de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De prijs die wij vragen hangt af van verschillende dingen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0346 201 767.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0346 201 767.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Maarssen uit?
Ontstoppingsdienst Maarssen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Maarssen bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Maarssen en omstreken. Waar u ook woont in Maarssen, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!